tisdag 3 oktober 2023

Studio Satmara

 

Satmara studio / nya studio Underground ?

Nu denna veckan börjar vi med små osynliga förberedelser att planera för att få igång en kommande studio, atelje och ev.galleri på västusten utanför Falkenberg. Nu denna veckan har vi flera möten med regioner, grupper och olika kollektiv samt konstnärer. Vi är långt ifrån att påbörja men fröet är planterat och man kan känna hur det gror, under marken (in the underground) och vill börja växa.

Tanken är en konstgård på den Halländska landsbygden, öppen för kreativa, konstnärer, artister, modeller, nyfiken allmänhet och alla som vill skapa. Platsen är ganska unik, ett byggnadsminne med mängder av plats, sovrum, lador som skall bli atelje, kanske även ett mindre galleri. Som en perfekt plats för "artist in residence" men utan allt bös och krångliga regler. En plats för alla att skapa på, besöka när de vill, en dag eller tre veckor, det är nära till allt. Mer info kommer under 2024.

Ps. Loggan skapades som förlaga till T-shirt "the Satmara Czonspiracy" men insåg den är utmärkt som logga även till nya studion, Tee snart i webshop.


Inga kommentarer: