fredag 27 september 2013

Pressrelease : Konstnär Czon från Underground till Tyskland.

Artist in regancy / Mecklenburg Inspiriert 2013.
Czon har blivit inbjuden av en jury att delta vid Mecklenburg Inspire på den tyska rivieran för att skapa bestående konst i deras region. Detta medför att han med start i November kommer att vara tillfälligt bosatt i Kuehlungsborn i Mecklenburg där han kommer att ha studio och boende på en herrgård intill havet. (Beläget mellan Rostock/Hamburg/Berlin)

Upprag:
Vistelsen på tyska rivieran är för att göra en bestående inverkan på regionen,
med utgång från konstnärens intressen och färdigheter.
Målet är att åstadkomma ett avtryck som kommer att finnas kvar inom regionen och dess folk efter ”konstnären” har lämnat. I slutet av vistelsen genomförs en konstutställning inför publik och internationell media. Mer info om utställningen kommer i mitten av November.

Street Art
Czon känner sig hedrad över att bli inbjuden till Mecklenburg och garanterar att fortsätta med gerillakampen för att sprida våra glömda oknytt från folktron med deras livsfarliga och förföriska sätt.


Underground will take over´s crew:
Sidekick Jessica, Trollface mfl. kommer dyka upp för galna upptåg och plåtningar. Persephone kommer att vara med hela Tysklandsvistelsen för att filma för en kort dokumentär och sköta allt det administrativa/ekonomiska/scenografiska samt hålla reda på alla inblandade parter. Hon är Projektledare för hela upplägget. Alla kontakter för inblandade går genom henne!
Övrigt :
Underground kan just nu ses medverka på utställningen Blod, vampyrer & varulvar på Smålands museum/Utvandrarnas hus i Växjö. En utställning som blivit förlängd till December 2013.
Under 2014 kommer Czon fortsätta arbeta på sitt närgångna fotoprojekt ”Så nära som ingen får gå”,
samt fortsätta sina aktioner för oknytt runt om i Sverige!

I det dolda
Nu i dagarna är Czon & Sidekick Jessica i Karlshamns/Jämjö-trakterna för att hitta spår av henne...
Någonstans vid en svart pestsmittad skog,,, Underground will take over !

Inga kommentarer: