torsdag 2 februari 2012

Tid för svartkonst ?

Underground will take over har börjat sina förberedelser inför att kontakta gallerier runt om i Södra Sverige för fler utställningar med våra vänner oknytten & alla de andra förföriska väsen vi träffar längs vägarna. Vi missade helt "Helvetet i Borås" men har inbokat 2st möten i samma stad, får se om det ger någonting i utställningsväg framöver.

Ni som gillar sägner & de lite mer demoniska väsen, vampyrer & häxor som dyker upp sent på nätterna kan säkert känna igen bilden ovan som är tagen vid ett av Österlens mest hemliga och ökända svartkonstbibliotek...
Idag inrymmer lokalerna hela Österlens museum och finns i Simrishamn, det syns fortfarande tydliga spår av svartkonstbiblioteket fast man utåt försöker dölja byggnadens historia.
Om man är modig (eller dumdristig) och står på innergården när skumtimmen närmar sig så kan man uppleva något många fasar för.
Vi var där och råkade av misstag springa in i purgatoryt. / Czon & Underground

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej, har försökt att få mer info om svartkonstbiblioteket i Simrishamn och se mer av bilderna men inte lyckats.
(Har även mailat runt till en massa tidningar för att fråga efter mer information)

Vill veta allt om svartkonstbiblioteket.

M.V.H
Marie E

Underground will take over sa...

Oj & Hej;)
Bilder från svartkonstbiblioteket är ännu inte publicerade. Uppdaterar när det sker. Skickar ett mail till dig på emailen du medsände (som vi blev lite konfunderade på?)
*Ha en toppenkväll
/Czon & oknytten i Underground